47332
Brak okładki
Książka
W koszyku
Najważniejsze zasady Ekonomii gastronomii: Planujcie posiłki z wyprzedzeniem Kupujcie mądrze i oszczędnie Nie marnujcie jedzenia Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej W Ekonomii gastronomii chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce w samym sercu rodzinnego życia. Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności.
Status dostępności:
Wypożyczalnia BPG w Radawnicy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: Economy, gastronomy : eat better and spend less, 2009
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej